Over Fijnstof.info

Fijnstof.info is opgericht om als fijnstofinformatieplatform te dienen. Fijnstof komt steeds meer in de media, maar het is nog niet algemeen bekend waarom fijnstof uberhaubt belangrijk is en wat fijnstof eigenlijk is.

Met deze site, willen we op een duidelijke en toegankelijke manier fijnstof onder de aandacht brengen en de feiten over fijnstof communiceren.

Op deze site leest u dan ook meer over de volgende onderwerpen:

  • Wat is fijnstof?
  • Waar komt fijnstof vandaan – Wat zijn fijnstofbronnen?
  • Houtrook en fijnstof – Houtrook bevat fijnstof en is schadelijk voor de gezondheid
  • Fijnstof en gezondheid – Hoe schadelijk is fijnstof en wat zijn de gezondheidsrisico’s?
  • Fijnstof verwijderen – Fijnstof kan uit de lucht verwijderd worden, maar waar moet men op letten bij de aanschaf van een luchtreiniger?

Over VFA Solutions

Fijnstof.info is opgericht door VFA Solutions, dé specialistische leverancier van schone lucht. VFA Solutions is ontwerper, producent en leverancier van luchtreinigers voor de consument en de zakelijke markt. Door jarenlange ervaring en constante innovatie, is VFA Solutions in staat voor iedereen optimale luchtkwaliteit te bieden.

VFA Solutions is expert op het gebied van luchtkwaliteit en biedt altijd een aansluitende oplossing voor uw luchtkwaliteitsprobleem. Doordat het VFA Solutions team uit experts bestaat, behoren niet alleen producten maar ook luchtkwaliteitsmetingen en het constant monitoren van de luchtkwaliteit tot het portfolio van VFA Solutions.

VFA Solutions

Downloads

Privacyverklaring